Doe mee: ga voor Groen!

Wil je de activiteiten van Werkgroep Pasgeld nog meer steunen? Graag! Polder Pasgeld verdient onze aandacht, het zou prachtig zijn als deze kleine parel open en groen kan blijven. Help door onze acties te steunen en meer bekendheid te geven. 

Jouw bijdrage maakt het verschil!

Vlag mee!
Wil je ook het voorstel steunen voor Landschapspark Pasgeld? Dit kun je o.a. doen door een vlag te bestellen! De vlag kan je buiten hangen zoals vele je al voor gingen. Vlag mee! Stuur ons hiervoor een bericht.

Steun via social media
Stuur één of meer van de bijlagen aan je kennissen, buren, relaties. Zet ze op jouw pagina van Facebook, Twitter en Instagram en kies daarbij een foto uit.

Bezoek Pasgeld
Ga op bezoek in Polder Pasgeld en kijk, ervaar en geniet zelf van dit unieke gebied. Zodra het kan komen er weer excursies, maar tot die tijd kan iedereen er op eigen gelegenheid naar toe. Maak foto’s van het landschap, planten, dieren en stuur naar: medewerkernatuurlijkdelfland@gmail.com Zet je foto’s ook online en deel ze!

Benader de fractie van jou politieke partij
Maak jou motivatie duidelijk aan de Gemeente politiek om Pasgeld Groen en onbebouwd te willen behouden. Stuur een brief bijvoorbeeld aan Burgemeester en Wethouders. En laat het ons zeker weten!

Bron foto Rijswijk.nl

Benader de media
Stuur een brief of mail naar de media. Vertel ze waarom het jou aan het hart gaat om Pasgeld Natuurlijk te behouden. Groen voor jou en de generatie na jou.

Bezoek onze Social media
Werkgroep Pasgeld is actief op: Facebook, Twitter en YouTube. Deel en retweet onze berichten!

Pasgeld Natuurlijk | Facebook

Twitter mee!

Participatieproces Pasgeld
Gemeente Rijswijk vraagt uw input ten aanzien van de ontwikkeling van het gebied (schetsboek Pasgeld). Neem duidelijk stelling te gaan voor geen bebouwing en behoud en ontwikkeling van het noodzakelijke groen. Bedenk; Rijswijk voldoet ruimschoots aan de gestelde bouwnorm, kent een zeer slechte luchtkwaliteit, ligt in het drukste gebied van Nederland. Er is een grote noodzaak voor het welzijn van de vele huidige (groeiende) bewoners om (nog) groen te kunnen recreëren.

Uitnodiging Fotomoment! (Inmiddels plaatsgevonden)

Laat zien dat je steunt!!

Kom ook op de foto en laat daarmee zien dat jij gaat voor een open, groen en onbebouwd Pasgeld.
Wanneer?

Maandag 5 april (2e Paasdag) om 17.00 uur!

Verzamelen: veld achter de Van Hardenbroeklaan!

Meer info? Download de flyer!

KOM en STEUN: Aanbieden Petitie Polder Pasgeld open en groen!! (Inmiddels plaatsgevonden)

30 september om 20.00 uur worden de handtekeningen van de petitie Houd polder Pasgeld open en groen voorafgaand aan de raadsvergadering aangeboden aan de wethouder.

Bewoners die deze overhandiging willen meemaken worden van harte uitgenodigd om naar het gemeentehuis op het Bogaardplein 15, 2284 DP Rijswijk te komen waar we verzamelen om 19.30 uur.

Komt allen en steun!!!


%d bloggers liken dit: