Doe mee: ga voor Groen!

Wil je de activiteiten van Werkgroep Pasgeld nog meer steunen? Graag! Polder Pasgeld verdient onze aandacht, het zou prachtig zijn als deze kleine parel open en groen kan blijven. Help door onze acties te steunen en meer bekendheid te geven. 

Jouw bijdrage maakt het verschil!


Participatieproces Pasgeld
Gemeente Rijswijk vraagt uw input ten aanzien van de ontwikkeling van het gebied (schetsboek Pasgeld). Neem duidelijk stelling te gaan voor geen bebouwing en behoud en ontwikkeling van het noodzakelijke groen. Bedenk; Rijswijk voldoet ruimschoots aan de gestelde bouwnorm, kent een zeer slechte luchtkwaliteit, ligt in het drukste gebied van Nederland. Er is een grote noodzaak voor het welzijn van de vele huidige (groeiende) bewoners om (nog) groen te kunnen recreƫren.

Uitnodiging Fotomoment! (Inmiddels plaatsgevonden)

Laat zien dat je steunt!!

Kom ook op de foto en laat daarmee zien dat jij gaat voor een open, groen en onbebouwd Pasgeld.
Wanneer?

Maandag 5 april (2e Paasdag) om 17.00 uur!

Verzamelen: veld achter de Van Hardenbroeklaan!

Meer info? Download de flyer!

KOM en STEUN: Aanbieden Petitie Polder Pasgeld open en groen!! (Inmiddels plaatsgevonden)

30 september om 20.00 uur worden de handtekeningen van de petitie Houd polder Pasgeld open en groen voorafgaand aan de raadsvergadering aangeboden aan de wethouder.

Bewoners die deze overhandiging willen meemaken worden van harte uitgenodigd om naar het gemeentehuis op het Bogaardplein 15, 2284 DP Rijswijk te komen waar we verzamelen om 19.30 uur.

Komt allen en steun!!!


%d bloggers liken dit: