Natuurlijk Delfland organiseert twee lezingen

Altijd al meer willen weten over polder Pasgeld of over mollen? Dan hebben we goed nieuws. Natuurlijk Delfland organiseert binnenkort namelijk lezingen over beide onderwerpen. Die kunt u, geheel coronaproof, online bijwonen.

Rijswijk – Natuurlijk Delfland trapt op 9 maart van 20:00 – 21:30 uur af met een zoomlezing Houd polder Pasgeld open en groen! De polder Pasgeld is een gebied in Rijswijk aan de grens met Delft. Er zijn plannen om ook dit laatste open gebied vol te bouwen. Uniek en historisch landschap dreigen zo verloren te gaan. Natuurlijk Delfland, KNNV afdeling Den Haag en de werkgroep Pasgeld Natuurlijk werken samen om dit gebied open en groen te houden. Vraag de zoomcode aan via: medewerkernatuurlijkdelfland@gmail.com

De volgende vragen zullen aan bod komen: Waar ligt de polder Pasgeld, waarom is het de moeite waard om open te houden, wat is natuur in de polder, wat is de functie van de polder Pasgeld voor de omgeving. En wat kan eenieder doen om de polder Pasgeld Open en Groen te houden!

Lees verder op: https://www.grootrijswijk.nl/nieuws/algemeen/1049786/natuurlijk-delfland-organiseert-twee-lezingen

Teken de Petitie, steun de Crowdfunding op: www.pasgeldnatuurlijk.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: