Groot Rijswijk: Zorgen om biodiversiteit door bouwplannen in Rijswijk

Recent (januari 2023) verschenen artikel in Groot Rijswijk: “Pasgeld is niet een aangewezen natuurgebied. Het is een van de redenen dat de gemeente er woningen mag bouwen. In Pasgeld-West komen er duizend woningen, in Pasgeld-Oost komen er ruim honderd – dit zouden er eerder tweehonderd worden. De gemeente heeft het beoogde aantal woningen gehalveerd, ‘zodat er meer ruimte komt voor groen en ecologische verbindingen in het hele Pasgeldgebied’. “Een doekje voor het bloeden”. Lees hier het uitgebreide Artikel:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: