Zienswijzen Pasgeld West

Voor Pasgeld-West is een ontwerpbestemmingsplan opgesteld. Deze heeft 6 weken ter inzage gelegen. Er konden tot en met donderdag 13 april 2023 zienswijzen worden ingediend. Gelijktijdig heeft er een ontwerp beschikking hogere grenswaarde geluid ter inzage gelegen. De werkgroep / Stichting Pasgeld Natuurlijk, Natuurlijk Delfland/KNNV, buurtbewoners en bedrijf hebben zienswijzen ingediend. Er zijn behoorlijk wat op- en aanmerkingen t.a.v. de plannen die grote zorgen baren!

https://www.ruimtelijkeplannen.nl/documents/NL.IMRO.0603.bpPasgeld1-ON01/b_NL.IMRO.0603.bpPasgeld1-ON01_tb.html

Bijgaand zijn enkele zienswijzen te lezen:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: